FOREDRAG

FOREDRAG: “ORKANEN I DIT SIND”

Om sindet og andre finurlige forhold, der præger vores helbred og oplevelse af livet.

 

Hvorfor er det stort set umuligt at ændre sig?                                                                                                                 Hvorfor er det så vanskeligt at forandre sig, og fylde sit liv med mere energi, glæde og kærlighed?

 

Foredrag om det hele menneske og og sammenhængen mellem tanker og følelser – den enorme kraft, der er inden i os, og som skaber og former vores liv.

Jeg vil komme ind på, hvordan krop, sind og følelser interagerer med hinanden og i samarbejde med de erfaringer, der har lagret sig i os, skaber den, vi er. Og om hvordan disse mønstre kan gøre det vanskeligt at åbne op for forandringer.

 

Kan vi gøre noget for at bryde disse mønstre?

Ja vi kan – dette og meget mere kan du høre om i mit foredrag, der bygger på egne erfaringer fra stormfulde perioder før, under og efter store forandringer.

 

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

FOREDRAG:  “Fra SAMMENBRUD til GENNEMBRUD”

Hvordan kan man komme videre og vende det, der umiddelbart er et sammenbrud til at blive et gennembrud – et gennembrud som fører til et liv med større glæde og kærlighed.

Du får indblik i, hvad der sker, når indre kræfter bryder igennem og både det fysiske, det mentale og det følelsesmæssige bliver flået fra hinanden i et totalt virvar af smerter og forvirring.

Er der forskel på, om du følger dit hjerte eller om du har hjertet med i det, du gør?

Vi kommer omkring, hvorfor det er så vanskeligt at åbne hjertet og hvad det er, vi møder og må gennemgå i den proces – for at kunne mærke hjertet og følge hjertet – og kunne mærke, hvad der er det betydningsfulde i livet.

Du får idéer til, hvordan dine indre kræfter bliver lukket ud og gør dig til et autentisk og attraktivt menneske fuld af liv og energi.

 

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

En historie om angst, smerter, stress, sammenbrud, depressive tanker og usikkerhed på alt i livet– og hvordan det transformeres til en verden af helt nye dimensioner.

Du får indblik i et liv i kaos og en personlighed i opløsning – identitetskriser og stærke kræfter, der flår og river i hele følelsesregistret og splitter de gældende normer og værdier, og som måske fører til vanvid – måske til visdom.

Du bliver taget med på en smertefuld rejse, hvor det med hjælp fra vejledere og skytsengle, sjælelig visdom og hukommelse lykkes at rydde op i følelsernes komplekse univers og se helt nye dimensioner i livet.

Det er historien om erkendelser og indsigter, der lægger sig lag på lag i det, der bliver mit livs puslespil, og som for altid ændrer min opfattelse af mig selv, mine omgivelser og livet.

 

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Comments are closed.