PRiSER & TiLBUD

- en fantastisk dejlig tilbagemelding, at få fra en kunde:

TAK for hjælpen til at være nået så langt/så hurtigt. Du har gjort en stor forskel. Dit arbejde er vigtigt.

Kombinationen af hvad du kan og din personlighed, var lige det jeg havde brug for. Jeg føler jeg er en helt ny med rank ryg og troen på, at jeg er velkommen, jeg kan og skal bidrage fordi jeg er vigtig. ER et rigtigt godt sted lige nu, og glæder mig til den fortsatte rejse.

Tusinde tak for at have mødt dig. Kærligst …

 

Og endnu nogle smukke ord fra en kunde:

”Jeg har igennem 3/4 år gået til behandlinger hos dig. Jeg har været igennem en proces, hvor jeg har trappet ud af antidepressiv behandling, som jeg har fået i 20 år. Du har, mens jeg har forholdt mig til mine traumer, lyttet, sparet med mig og hjulpet mig tilbage til min grounding én gang ugentlig. Uden dette var jeg formentlig blevet revet med i mine følelsers malstrøm ind i mit eget dyb igen og forblevet i depressionens verden. Med din hjælp og behandlinger har jeg holdt mig fri af depressionerne. Tak for din hjælp Noa :o ) ”

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

CUDDLING – ny oplevelse af ro, afslapning og indre kontakt

HEALING – ro og afbalancering dybt inde i dine celler

 Nu også som GAVEkort – Ring 2282 0044

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

PRISER:

META sundhed – Cuddling – EFT – Healing:

1 session = 60 min.: kr. 700,-                              ved køb af  5 sessioner: kr. 3.000,-

1½ session – anbefales ved komplekse situationer: kr. 1.000,-

Regression:

1 session = 90 min.: kr. 1.000,-

NADA – se betingelser under afsnittet om NADA og ring evt. for særlig aftale

Priser på workshops – se under “WoRKSHoPs”

 

Du kan betale med kontanter, med Mobile Pay til mobil 2282 0044 eller ved overførsel til min konto – reg.nr. 3544 kontonr. 3544346431.

Behandling kan også foregår hjemme hos dig – ring for aftale.

Henvendelse for tidsbestilling og spørgsmål

mobil +45 2282 0044

* Gasværksvej 10 B * 1656 Kbh. V *

 

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

LIDT OM MIG

 

Min baggrund er en pædagogisk uddannelse og min interesse for menneskers adfærd og reaktioner har ført til uddannelse i supervision og coaching, krise og sorg, psykologiske følger efter udsættelse for vold, flygtningebørns trivsel samt en diplomuddannelse i socialt arbejde. Jeg har desuden uddannelse i Meta Sundhed, EFT, healing, zoneterapi, håndlæsning og NADA akupunktur, og har arbejdet intenst med meditation, regression og kanalisering, som middel til at få indsigt i menneskers livssituationer, fysiske reaktioner, sindets kompleksitet, livskriser og livstemaer.

Gennem 30 år har jeg arbejdet med at guide, støtte og hjælpe mennesker i store udfordringer  – udsatte børn og unge, psykisk syge, indvandrere, flygtninge og asylansøgere – mange med grusomme traumatiske oplevelser i bagagen.

Jeg er forfatter til bogen “Når Sjælen Bryder Ud”, som du kan læse mere om længere oppe på siden.

 

Kompetencer inden for alternativ behandling:

  • CUDDLING
  • META SUNDHED
  • EFT
  • HEALING
  • REGRESSION
  • NADA
  • KANALISERING
  • HÅNDLÆSNING
  • ZONETERAPI

 

Traditionel erhvervserfaring:

Jeg er uddannet pædagog og har diplomuddannelse i socialt arbejde, og har bl.a. arbejdet på Sct. Hans Hospital, i klubber for børn og unge, i Dansk Røde Kors Asylcentre, været patientrådgiver, været bisidder ved afhøring af mindreårige, været integrationskoordinator i en kommune, deltaget i undersøgelse af torturoverleveres livssituation, samt undervist og holdt foredrag om udsatte gruppers vanskelige livsvilkår.

Comments are closed.